EKRE homobaar madison ja kremli riiklikuse ja homofoobia projektid magavagentidega ja agentidega magamised.. vb isegi


 Ma ei ütle midagi muud... sest polegi vaja... siin on kõrvad ja sääl on suud!
.:.
https://www.youtube.com/watch?v=KQwsWD9PYeE&list=PLsXelNZnKcxndEjc58_GUi9ftCxcreX5c&index=60 Selleks, et saaks hakata asjast rääkima. Aga panganduse osas meil on LihtsaltHeadVaimud :)

#EKRE #Varivalitsus Varjude taga olevad varjud.. ja meie inimliigi vabandus eksimustele, kui arusaame meie maa Suurusest, (suurte ja oluliseimate maailma arukaimate ja "kalaktikate"("sest ma pole kom0seusku") suurimpeeriumite ülevõtamatu vägevus ja paradiisiuksed lihtsuses, Hüperporeast ... Sumerite targad teadsitki..meiegi LinnuTee'st teadsime..ja AnuNäkid meil tavalised nagu ka Ilumina olemine ja ilust arusaajad )
See mida sa ei näe, ei tähedna, et ... ei torka, Naine teab.

Alusta siit

(kuid vaata ka enne lõppu)

Soneduslause: Miks arvate, miks siin vihakõnes pole pahu komentaare võetud maha? Õnneks sõnavabadus, eneseväljendus ja hulleimate sonadegi Ütlemine on isegi USA konstitutsioonis kaitstud.. ja küll me selleni maale ka areneme... enne aga neil hea, kui allume..usule, et ei või rääkida.
Umbes nagu Kanepi mujal aitavad keelatuna hoida koos kommunistidega kes nüüd oma nurgakividega loodud ÜRO lamutada proovivad et uue imperiaalse Dugin Alexander'i konservatiivse plaaniga parempoole võrgustik teha kelle uue aja ärimongolite ,tehnika noorte ja vana aja sotaslisti/liberala rasvadega, keda teatakse kuidas manipuleerida ja kaustada.. saab piisava võimu, mida isegi Fabian Societi kiidab takka, Leenini sõpradest ja venemaa tekitajatest, Rus'landi kodumaast Skandinaaviamaades rääkimatta...

(eesti isegi Geopoliitilises plaanis 4nda mooduse konservatiividel pole Kunagi olnud füüsilises teadlikus vallutus plaanis, vaid meelega proovitud hoida, kuna päriselt vallutamatu, kuid kaugteel ideaalselt kaustatav jasammsammult oma südamel ise ligilaskvam, nii meeste müüdavuse, paliskaudsuse, hapruse kui ka naiste allasurutuvuse ja abituse tõttu ka võimsamate naiste puhul, kelle abi, nii suur, et seda ei saa kutsuda, ilma linnasse särki mässimatta ...v vähemalt oht liialt suur.. ja isegi kui asutus usuks.. siis Tipp meie maa poolkera kõrgeim isiklik tuttav ütles, et Psühiaatria peab kaasa mängima Olenditega... et nagu neid poleks..)
(kuula ka seda Yt "Kuidas saada ärevushäire" tulnuka küsimuse osas hiljem ja ... // oh hiljem hiljem... keskendu eismestele info kihtidele, siit postitusest allapoole jõudmisele alustuseks, koperdamata sellese, kirjapilti millest robotitel palju keeruisem arusaad,a ometigi saavad vahest paremini gi .. kui pealiskaudsed inimesed.. kes kergevaevaga saaks üllatada isegi suur Asimovi  [link] Multivaci {[link] )

https://web.archive.org/web/20181001153339/https://www.ohtuleht.ee/846831/kommentaarid

Lihtsalt näide Eestlaste kommentaariumist, arengust, praktilisusest ja raisatud potensiaalist, kui aga teeks seda praktiliselt,? Me saame! Me teame kuidas! (Me=mina&Sina)

KOmmentaari huumorit (ise Margusena mul tundub, et tegu elementaarse Kremli magavaAgendi projektiga, kus "unes" ärkvel inimesed juhitakse kohtadesse ja tehkse vajalik material nendega hilisemaks väljapressimiseks, krõbedam material hoiakse auväärselt failis kuni täidatakse käsku konservatiivse olemisega(selliselt kuidas vaja!)) :

"ta ju toobal2, Ta vana külaline päris mitmes eesti gay baaris"
//Nalja video [link: Yt video "gaybaar" manly voice]

" .Sedapaska enam maha ei pese. Oli tegu uininud agendiga? Sai käsu ja ka täitis."

"Öelnud ,et käis seal homosid ümber pööramas"

"Ähh, nüüd pooltel homodel mobiilid kadunud...."

"Laevavaras,ahistaja,nüüd ka pede,tõeline multitalent."
ja samasstiilis veel planeeritud kommentaar:
"enne moblavaras, siis naisteahistaja ja nüüd geibaari-jaak.
Mis tuleb homme, ekre "Wunderkind"?"

"Järgmisena pildistab prügikastis pesitsev nuhk ,kuidas Jaak tänaval mõne homoga vestles"

"huvitav, et ajaleht tegeleb ebaseadusliku jälitustegevusega.."

"gay juba märkab
Vaadake seda Madisoni riietust, see on ju täitsa naiselik kampsun, mida ta kannab
sellega signaliseerib ta teistele - olen valmis pruudina esinema."

"äga naiivne artikli pealkiri 17. dets 2017
mida tegi Jaak Madison geibaaris?
Kas ajakirjanik seda siis ei tea, et geibaar, nagu kõik baarid, on koht, kus otsitakse üheöö /või ka pikemaks ajaks/ sekspartnerit.
Ega siis Jaagu suu… ja muu… pole ju ka seinapragu... "

"Jaak Madison on osav kelm! vabatahtlik abipolitseinik lisaks kõigele! niikaua kuni taolised tüübid kamandavad EKRES, ei tohiks keegi eesti rahvast selle partei poole isegi mitte vaadata! Madison on ahistanud ka ekre sõprade fbooki grupi liikmeid ning omavoliliselt inimesi grupist eemaldanud, hoolimata, et Madison pol seda gruppi ise loonud ning on gruppi lisatud ning hiljem grupi kaaperdanud, saades ebaausalt adminniks! grupis ei saa keegi teine peale Madisoni ja Monika Helme kommenteerida! Madisoni sõbratar Monika Helme on samuti grupis huligaanitsenud, liikmeid rängalt solvanud ning paljusid inimesi koos Madisoniga omavoliliselt eemadanud!"

"Kas Madison arvad, et politseis ei tööta bi-seksuuale? Neid oli juba miilitsa ajal ja ka nüüd!"


"ma panen nüüd pilti kokku ja arvan et madisson proovis poissidele külge ajada ja saada neid gei baari ja läks siis sönasöjaks millest meedia varjab https://www.facebook.com/Eestlaste.elu.Soomes/videos/526661807712418/"

"Gei baari sattumine ei saa olla juhus? Aga oma vaenlast pead sa ju tundma ja kus siis veel, kui mitte vaenlase tagalas."
ja veelkorra sama:
"Vaenlast tuleb hästi teada ning tundma õppida. Luure on sõjas alati väga olulisel kohal. Nii on olnud läbi agade. Muistsel ajal käisid isegi väejuhid ise luurel."

"Kas on siis sedavõrd vesiahjus et lisaks lihtsatele solbanioistele ka staabistrateegid ise kommentaariumi eesliinile suunduvad?"

"Kui Jaak nüüd ellu jääb, on lähiajal oodata, et ka Martin ja Varrokene mõnda geiklubi külastab... Ega nad saa siis viletsamad olla. Riigikogu toetuste eest loomulikult."

"Paremäärmuslased on käinud ju ka homoparaadil. Mis see baar teistmoodi on."

"need kõige suuremad homofoobid ongi tavaliselt ise homod."
(81 Laiki)

"Artikkel räägib homodest ja vihjab Madisonile. Aga kas pildil olev naisolevus on siis lesbi?"

"Ekremli jaoks on mõnel alati vabandus olemas! Aga nende üritus ju võidab niikuinii, eilses poleemikas selgus, et Stalin, kes nende järgi nii paha mees polnudki, on nendega!"

"Juba vanadel aegadel öeldi, et oma vaenlast peab tundma."


"Seda ütles minu isa,kui küsisin, et mis sa neid Lenini teoseid sirvid siin."

"Politseiakadeemia stseen tuli just meelde :D"

"Ükski baar pole süüdi et seal ped-erastid käivad. Baar on ikka baar."

"No mingi eneseväärikus võiks ikka olla."

"küsimus selles, et miks ta konservatiivide ridadesse kuulub? Seal on teisigi kaheldava konservatiivsusega inimesi. Vahel tunduvad nigu paduusklikkena, kes end rihmutavad, et patumõtteid poleks ja kapist ei väljuk"

"kesikute sünnitatud ekreml ei ole konservatiivne kamp, kuigi iga hinna eest püüab seda väita!"

" Varsti on jälle tõrvikuparaaad Joel Steinfeldti juhtimisel?  / 
Ajab rahvast kokku ja kutsub sõpru paraadele? "

"Kas tõesti on sellised rõvedad urkad olemas ?"

"Nüüd on siis teada ja meie pere hääled kadunud sinu jaoks."


"Ei astu kunagi kahtlasesse baari, võib maine kahjustuse saada ja seda teadaolevalt veega maha ei pese."

// Ja samas, https://www.blogger.com/profile/13517661232959526174 -> http://elver-loho.blogspot.com/2018/10/elver-loho-asub-ekre-ssemis-jargmiseks.html


EI nendes linkides ei miskit olulist, kuid märkeid ikkagi edasi viivaid mis nodest kohtadest seotud linkidest ja lisapostidest leiad..

Eelviimane postitus EKREs:"Kas oleksite valmis mõnest juhtfiguurist loobuma..."
https://web-history.blogspot.com/2015/03/ekrekysimus.html#gsc.tab=0


Viimane EKRE postitus:
"Te olete Keskerakonna kandoom, keda päris parempoolse ja Eesti riigile keermiseks kasutatakse"
https://web-history.blogspot.com/2015/03/viimaneekrepost.html#gsc.tab=0


https://web-history.blogspot.com/2016/08/teise-roivas-naed-karbsesitta-aga-oma.html#gsc.tab=0
( et küll eitea miks teda küll ei julgeta puutuda eks, ei ühegi konservatiivi poolt rünnakuid tugevaid meedia ette ei oletoodud :  http://joel-friedrich-steinfeldt.blogspot.com/2017/06/2002-linnaametnike-teadmisel-kahe_12.html
  ...ja Toobalegi kallal ei jugeta võtta.. PÄRIS konservtiivid piisavalt Mees mehena nõuda... perversuse loppu nagu NII suguse slejatagusega mehed peaks jugema.. kui See nende "ema" partei kaitseall poleks.. need olendid...)

//otseselt mitte kuid tasub meeles pidada
Nüüdisaeg mida ootamas oleme kuni meil see ajus normaalseks sätitakse, läbi heli DNA ja mõtete muutmisega tegeletakse.. tegelikult küll rohkem mõtete.. kuid avankooli ja mitmed muud moodused on ammu ja pidevalt kasutuses, kaug ja lähiteel, maagilise,d nõuslikud, keemilise,d psüholoogilised ja muidu loogilised ja võimalikuse korral võimulised (ja odavuse korral ostetavadm, sellest suurim kasu omakorda pärast topelt vahele tõmbamiseks kui vaja, nõiaringist milest ei saa pääseda ilma oma isksusest loobumata)
https://forum-board.blogspot.com/2018/09/transgender-communist-aliens.html

N Liidu, üks vingemaid tegemisi!
Eesti peale USA presidendikoha ülevõtu, üks nende auväärsemaid projekte, sest kui vaid teatakse mis olendite viimane FRONTRIEER, eesTiMaaks seda naljapärast ei kutsuta... teada, et me ühed viimased kes suurima õtestuse puhul ikka veel inimlikust oskavad selgitada kõrgemimale kosmose Ai'le kes nõuab selgitust.. samal ajas sisse siginedes ja maal luues mehaanikat ja maist mingisuguseid koode, mis vbanadaks välja tema maale manifisteerimise inimajaloos ja inimajus.. vahest liialt hoogsalt tehakse asju ja koodikirjutajad.. kes tevad, et juhuslikust kodis ju ei ..sobiu olla.. on etterääkima pandud juba, mis moodi neile arusaamatult ja ise arutavalt programmteeb asju, nende eest mida nad ise ei suuda jälgida ega mõista ega tõestada... aga see ju peaks juba parateadusealla minema kui Päriselt nii oleks.. kujuta ette.. kui " laborist välja pääseb" (laboriewd kasutatakse tegelt sleleks, et inimkonna eest varjatult saaks läbi iniemste inimeste vallutuseks eri nurgad vlamis ja siis need korraga väljastpoolt yhedada ja uus teadlik invasiooni laine teha, mitte naug elmised kus meeled allasurutud ja unesegadust nõudis.. eeldatavasti.... kes 94 järgset maandumisi mäletab...)

Google (pool venelaste oma) tundmatu salajas olev (üks maa võimsama firma) Alfabeti firma üks alltoode Youtuube teavitabki ju irooniliselt, avalikult, enimkasutatud portaalis, et poleks öeldud.. et ei proovitud avalikult öelda... öeldakse humoorikalt ja lyhidalt sedasi:
"
Eesti tervemeelseid, isegi kui nad sunitud lipsutama, et neid üli liialtei programeertiaks.. sest ümberingi lipsutavad.. siis vahest päris targal liialt ohtlik hakata siin Selles osas eeskuju näitama:
[ Links, Vooglaiu isa, Ülokool jms, Malle Pärn, Einar Liigna, ja ]


MUid linke arvestamiseks:
Varivalitsus, Eesti Varivalitsused:
https://twitter.com/Waffa/status/1045049363167412224
https://www.vabaerakond.ee/news/vabaerakond-meie-varivalitsus-meie-nagemus-uuest-juhtimisesthttps://twitter.com/search?q=varivalitsus&src=typd // kasutage märksõnade otsinguid ja #hästäge!
(hästegide vastane propakanda sellepärast,et need üliedukad inimeste info linkimisel, veel moeldakse kuidas sea viga likvideerida mida inimestel lubatud.. kuid eks see nagu kärvseseenega.. see eemaldatakse.. teamdisest..kuigi ilmselget kasulik ja kahjusi pole vel keegi saanud rohkem kui tavakodu tööriistadega., vähemgi veel)

Tegelik millest proovime lisaks #IsaMaa'le micdagi head luua: http://www.varivalitsus.ee


 Ja ma ei maga ja ma ei söö ja maeitaha teha tööd ja ma ei kuule ja ma ei näe, vajab Sind Eestimaa!

Comments